Få ordning i oredan

Det är nog många av oss som känner igen oss när det handlar om konsten att hålla ordning på alla sina prylar. För handen på hjärtat allesammans, visst har vi alla det där skåpet någonstans i hemmet som är så rörigt att vi knappt vill kännas vid det. Öppnar man det, kommer man troligtvis få en fet bunt med papper och annat skit rakt upp i ansiktet. Något som vi ju alla gärna hade sluppit egentligen.

Nej, vi kan nog alla vara överens om att det allra bästa nog vore att vi redan idag gick och köpte ett tiotal pärmar och en gång för alla få någon ordning på skiten. Att ha viktiga papper om räkningar, kontrakt och annat av värde i en sådan röra som denna, är verkligen inte att rekommendera. Detta är helt enkelt den enda lösningen som faktiskt kommer att fungera, och det kommer att bli omöjligt att stöka till det igen.

När du sedan har köpt alla pärmarna, ser du även till att köpa olik mappar där du kan dela in alla viktiga papper i rätt ämneskategorier. På sätt blir det ännu lättare att hålla reda på alla viktiga papper och räkningar. Med detta system så kan man helt enkelt inte misslyckas. Det är en omöjlighet.