Jag älskar trädgården!

Att hitta en trevlig hobby som håller intresset uppe är inte alltid det lättaste. Det verkar helt enkelt som om att vissa föddes till att älska en särskild hobby, samtidigt som resterande inte har en aning om vad de vill göra på sin fria tid. Ett gäng har ingen aning, men har högst troligt provat på säkert ett femtiotal hobbys, för att sedan inse att det inte var något för dom.

Hur som helst, personligen så har jag äntligen hittat en hobby jag verkligen älskar och det är inget mindre än just trädgårdsarbete. Det må låta både tråkigt och tantigt i mångas öron, men faktum är att jag aldrig har haft så roligt som jag har just nu. Det enda jag längtar efter om dagarna är att få komma hem och pyssla med mina växter och krukor.

Allra bäst är det på helgerna när jag kan ägna båda dagarna åt att pula och göra det fint i trädgården. Det finns nog ingenting som gör mig mer rofylld eller ger mig mer energi än detta. Att ha en hobby handlar helt enkelt om att göra något man älskar och som man mår bra av. När du har hittat det, då vet du att du har en hobby som heter duga.